El cantó fosc de l’agricultura globalitzada. Quins impactes? Quines alternatives des de la sobirania alimentària?

Modelo 2

Bienvenidos,

Nos complace comunicaros que el próximo Lunes, 26 de mayo, tendrá lugar la Jornada de Derecho Ambiental titulada “El cantó fosc de l’agricultura globalitzada. Quins impactes? Quines alternatives des de la sobirania alimentària?”, que corre a cargo de la periodista Esther Vivas. Aquí os dejamos un breve resumen:

“El sistema agrícola i alimentari no funciona. Vivim en un món que condemna milions de persones a la fam mentre diàriament es llencen tones de menjar, que fa desaparèixer la pagesia de les nostres terres, que acaba amb la diversitat agrícola i que, a més, ens posa malalts. Què podem fer? Cal destapar el cantó fosc de l’actual model de producció, distribució i consum d’aliments. I plantejar alternatives en el marc de la sobirania alimentària i el consum crític”.

Esther Vivas es periodista e investigadora en políticas agrícolas y alimentarias.  Ha publicado varios libros sobre estas temáticas. Entre otros títulos, es coautora del libro ‘Supermercados, no gracias’ (Icaria ed., 2007), ‘Del campo al plato’ (Icària ed., 2009) y recientemente ha publicado ‘Sense por’ (Icària ed., 2013) +informació: www.esthervivas.com

Si queréis saber más sobre el tema…Os esperamos!!!

Fecha, hora y lugar: Lunes, 26 de mayo de 2014, a las 17:45h en la Sala de Juntas.  Facultad de Ciencias Jurídicas, Campus Catalunya (URV).

Sed bienvenid@s!

Publicado por AAEDAT

La AAEDAT té per finalitat estrènyer llaços d'integració entre els alumn@s i ex alumn@s del Màster i d'acord als seus estatuts té com objectius: 1. Satisfer interessos comuns amb la finalitat de promoure els nostres coneixements científics de caràcter ambiental i aplicar-los en benefici de la col·lectivitat. 2. Promoure imantenir una xarxa de relacions i d'intercanvis professionals entre les persones que s'han format en la URV en l'àmbit del dret ambiental. 3. Contribuir amb la divulgació i difusió dels objectius del Centri d?Estudis de Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili, com una entitat pública catalana d'investigació universitària superior, i promoure i divulgar al mateix temps les activitats dels seus ens i col·lectius, sempre que responguin a alguns dels objectius enunciats. 4. Fomentar la col·laboració amb altres col·lectius universitaris i la creació d'espais comuns de debat i reflexió. 5. Buscar mecanismes de relació amb la societat, representada per entitats i organismes socials, culturals, polítics i econòmics. 6. Organitzar activitats i prestar serveis als associats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: