Abierta convocatoria para el “V Concurso Interamericano de Derecho al Desarrollo Sostenible”

Convocatoria V Concurso Interamericano de Derecho al Desarrollo Sostenible

Bienvenidos,

Os informamos que desde la Aaedat, se abre la convocatoria para seleccionar a 3 estudiantes de Derecho para formar parte del equipo que representará a la URV en el “V Concurso Interamericano de Derecho al Desarrollo Sostenible”.

La fecha límite para presentar la solicitud es el 22 de Junio de 2014. Si estáis interesados y queréis más información, podéis descargar las bases de la convocatoria desde el siguiente link:

https://aaedat.files.wordpress.com/2014/05/convocatc3b2ria-concurs-interamericc3a0-2014-2015.pdf

Si queréis obtener más información sobre la competición, podéis consultar la web de la pasada edición:

http://direitorio.fgv.br/mootcourtcompetition2014

Esperamos vuestras solicitudes!!!

Publicado por AAEDAT

La AAEDAT té per finalitat estrènyer llaços d'integració entre els alumn@s i ex alumn@s del Màster i d'acord als seus estatuts té com objectius: 1. Satisfer interessos comuns amb la finalitat de promoure els nostres coneixements científics de caràcter ambiental i aplicar-los en benefici de la col·lectivitat. 2. Promoure imantenir una xarxa de relacions i d'intercanvis professionals entre les persones que s'han format en la URV en l'àmbit del dret ambiental. 3. Contribuir amb la divulgació i difusió dels objectius del Centri d?Estudis de Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili, com una entitat pública catalana d'investigació universitària superior, i promoure i divulgar al mateix temps les activitats dels seus ens i col·lectius, sempre que responguin a alguns dels objectius enunciats. 4. Fomentar la col·laboració amb altres col·lectius universitaris i la creació d'espais comuns de debat i reflexió. 5. Buscar mecanismes de relació amb la societat, representada per entitats i organismes socials, culturals, polítics i econòmics. 6. Organitzar activitats i prestar serveis als associats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: