I Concurso de Ecología y Gastronomía

Sabor ambiental 3

Hoy se inicia el plazo de entrega de las recetas con contenido ambiental del I Concurso de Ecología y Gastronomía.

Recuerda que las recetas presentadas pueden ser de cualquier tipo, solo deberás realizar una explicación de la misma y justificar su relación con el medio ambiente e importancia.

Los trabajos se podrán entregar hasta el lunes 18 de mayo de 2015, en la dirección de correo electrónico AAEDAT@urv.cat, o AAEDAT@gmail.com.

Las personas ganadoras se harán acreedoras a bonos de 50 €, 30 € y 20 €.

Anímate, participa y gana fantásticos premios!

Conoce las bases de nuestra convocatoria;

Bases concurso gastronomía-vf

Publicado por AAEDAT

La AAEDAT té per finalitat estrènyer llaços d'integració entre els alumn@s i ex alumn@s del Màster i d'acord als seus estatuts té com objectius: 1. Satisfer interessos comuns amb la finalitat de promoure els nostres coneixements científics de caràcter ambiental i aplicar-los en benefici de la col·lectivitat. 2. Promoure imantenir una xarxa de relacions i d'intercanvis professionals entre les persones que s'han format en la URV en l'àmbit del dret ambiental. 3. Contribuir amb la divulgació i difusió dels objectius del Centri d?Estudis de Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili, com una entitat pública catalana d'investigació universitària superior, i promoure i divulgar al mateix temps les activitats dels seus ens i col·lectius, sempre que responguin a alguns dels objectius enunciats. 4. Fomentar la col·laboració amb altres col·lectius universitaris i la creació d'espais comuns de debat i reflexió. 5. Buscar mecanismes de relació amb la societat, representada per entitats i organismes socials, culturals, polítics i econòmics. 6. Organitzar activitats i prestar serveis als associats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: