COLOQUIO AMBIENTAL: “La Responsabilidad Social Corporativa en el sector textil: análisis desde la justicia social, la justicia ambiental y la ética empresarial”

El Coloquio se realizó el miércoles, 13 de septiembre, a las 19:30 hras, en el Seminario 1, 2da. planta, edifico D1, Facultad de Ciencias Jurídicas de la URV, Campus Catalunya de Tarragona. 

El coloquio “La Responsabilidad Social Corporativa en el sector textil: análisis desde la justicia social, la justicia ambiental y la ética empresarial” estuvo a cargo de Ana Mª Drago Sorolla, estudiante del Máster en Derecho Ambiental de la URV, quien nos habló sobre la responsabilidad de empresas como Mango, Zara o Adidas.

Posterior a la intervención de la estudiante Ana, hubo un debate sobre el mismo y un pica pica.21319102_1457662010968491_7848827457723861388_o

Publicado por AAEDAT

La AAEDAT té per finalitat estrènyer llaços d'integració entre els alumn@s i ex alumn@s del Màster i d'acord als seus estatuts té com objectius: 1. Satisfer interessos comuns amb la finalitat de promoure els nostres coneixements científics de caràcter ambiental i aplicar-los en benefici de la col·lectivitat. 2. Promoure imantenir una xarxa de relacions i d'intercanvis professionals entre les persones que s'han format en la URV en l'àmbit del dret ambiental. 3. Contribuir amb la divulgació i difusió dels objectius del Centri d?Estudis de Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili, com una entitat pública catalana d'investigació universitària superior, i promoure i divulgar al mateix temps les activitats dels seus ens i col·lectius, sempre que responguin a alguns dels objectius enunciats. 4. Fomentar la col·laboració amb altres col·lectius universitaris i la creació d'espais comuns de debat i reflexió. 5. Buscar mecanismes de relació amb la societat, representada per entitats i organismes socials, culturals, polítics i econòmics. 6. Organitzar activitats i prestar serveis als associats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: