Jornadas “Conflictes ambientals a Tarragona. Resistències pel control popular del nostre territori”

¿Cuáles son los conflictos ambientales que tenemos en el territorio de Tarragona? ¿Cómo surgieron? ¿Cuáles son las entidades que les están haciendo frente? ¿Cuáles son los retos y las perspectivas de futuro a las que se enfrentan?

Los días 20, 23, 27 y 30 de noveimbre a les 19 h a la Sala de Juntes del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili a la ciudad de Tarragona.

Actividad realizada por el grupo de Tarragona de Enginyeria Sense Fronteres, con nuestra colaboración.

Más información en: https://esf-cat.org/jornades-conflictes-ambientals-tarragona-resistencies-pel-control-popular-nostre-territori/

 

 

Publicado por AAEDAT

La AAEDAT té per finalitat estrènyer llaços d'integració entre els alumn@s i ex alumn@s del Màster i d'acord als seus estatuts té com objectius: 1. Satisfer interessos comuns amb la finalitat de promoure els nostres coneixements científics de caràcter ambiental i aplicar-los en benefici de la col·lectivitat. 2. Promoure imantenir una xarxa de relacions i d'intercanvis professionals entre les persones que s'han format en la URV en l'àmbit del dret ambiental. 3. Contribuir amb la divulgació i difusió dels objectius del Centri d?Estudis de Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili, com una entitat pública catalana d'investigació universitària superior, i promoure i divulgar al mateix temps les activitats dels seus ens i col·lectius, sempre que responguin a alguns dels objectius enunciats. 4. Fomentar la col·laboració amb altres col·lectius universitaris i la creació d'espais comuns de debat i reflexió. 5. Buscar mecanismes de relació amb la societat, representada per entitats i organismes socials, culturals, polítics i econòmics. 6. Organitzar activitats i prestar serveis als associats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: